Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Navi Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Data Entries Related To Back End Departments Like Hr, Admin N Projects. > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, Basic Excel, MS Word, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +02, Mayuresh Chambers, opp Raheja, Sector 11,
CBD Belapur 400614 | 5 minutes from Belapur station by Walking.
8. What are the timings of this job?
Ans. Revmax Telecom Infrastructures Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Operations |amp| Maintenance MIS Executive
Opening: 1 Nos. Job ID: 57042 Employment Type: Full Time Reference: Work Experience: 3.0 Year(s) To 8.0 Year(s) CTC Salary: 3.00 LPA TO 4.20 LPA Function: Accounts / Finance / Tax / CS / Audit Industry: Telcom/ISP/Dotcom Qualification: Any - Any Grad...
-
Accounts Mis Executive | Andheri Ma|
Proficient With Excel Formulas Such As Pivot Table, V-Lookup, H-Lookup, Conditional Formatting, Count If, Sum If, And Other Basic Formulas, Etc. Ability To Work In A Team Environment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally More in...
-
MIS Executive
JOB DESCRIPTION We are searching for an innovative, well-organized MIS executive to join our growing company. The MIS executive's responsibilities include designing and developing computer systems on time and to specifications, developing strategies,...