Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 24500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHASTRI GALI, D-3+, NEW USMANPUR, VIJAY COLONY, VIJAY COLONY, South East Delhi, Delhi, 172030.

8. What are the timings of this job?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturda


Company Name: PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Mis Executive

    Making Mis Reports Of Collated Data. Should Have Knowledge Of Google Sheet, Fms, Work Process Flow Management, Data Management, System Management And System Process Creator Developed And Maintained Informative Dashboards, Technical Skills :- Java Scr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Please Find Below The Job Description For MIS Executive. If interested, kindly share the below details along with your updated resume on jyoti.gupta@pilotindustries.co.in to process your profile for further process. Total Exp Current CTC: Expected CT...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    • Data entry in computer • Filing documents in computer • Doing office activities on a day to day basis • Receiving calls from customers MIS – Management Information System Work hours – +:30AM to 6:30PM OR 10AM to 7PM Our company is looking for MIS (...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now