Mis Executive |Oman|

  • Category: MIS Executive
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Job In Guindy Location ( Hindi )Must Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Advanced Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally

More info about this Mis Executive (Oman) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. True Link Management Solutions will provide a salary in the range of 5+000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. True Link Management Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. True Link Management Solutions expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 154, GST Road, Guindy Chennai 600032.

8. What are the timings of this job?
Ans. True Link Management Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: True Link Management Solutions Chennai, Tamil Nadu

Related jobs

  • MIS Reporting

    We have an opportunity with British-Swedish multinational pharmaceutical and biotechnology company for MIS Reporting Experience: 5+years Location: Chennai Job Description Job Title: MIS - Reporting Job Summary: We are seeking a highly motivated and d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Reporting

    We have an opportunity with British-Swedish multinational pharmaceutical and biotechnology company for MIS Reporting Experience: 5+years Location: Chennai Job Description Job Title: MIS - Reporting Job Summary: We are seeking a highly motivated and d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy Related Operation And Hr And Admin Activites. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email | Ba...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now