Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Mobile Phone Repair And Laptop Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems.
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JJ BROTHER MOBILE ACCESSORIES will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JJ BROTHER MOBILE ACCESSORIES expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JJ BROTHER MOBILE ACCESSORIES does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GATE NO. 3, Shop no. L, G - 07, Alfa Marg, Alpha 1, Greater Noida, Uttar Pradesh 201310.
8. What are the timings of this job?
Ans. JJ BROTHER MOBILE ACCESSORIES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Mobile Technician
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Parts And Components Such As Batteries, Lcd Screens, Keypads, Buttons. More inf...
-
Mobile Technician
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Parts And Components Such As Batteries, Lcd Screens, Keypads, Buttons. More inf...
-
Mobile Technician
Apply on WorkIndia.in Mobile Technician G Ghanshyam electrical and repairing center Noida, Uttar Pradesh Apply on WorkIndia.in 8 hours ago ₹10T–₹12T a month Full–time Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionalit...