Mobile Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

We Required Iphone Service Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Mobile Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Solution will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Solution does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Smart Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 13, CLC Works Rd, Pallavapuram, Shastri Colony, Chromepet, Chennai, Tamil Nadu 600044.

8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Smart Solution

Related jobs

  • Lift Technician

    Required A Candidate For Lift Technician. More info about this Lift Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Unitech Elevators will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ambulance Technician

    Education must be in Diploma/Emergency training course • Experience must be about 3-4 years. • Must willing to stay in company accommodation. • Age should be below 30 years. Job Type: Full-time Salary: ₹14,000.00 - ₹16,000.00 per month Benefits: • Fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CT Scan | X|ray Technician

    CT Scan / X-ray Technician Experienced, sincere, dedicated and motivated CT Scan / X-ray Technician is required for a Hospital at Thanjavur Job Type: Full-time Salary: From ₹7,000.00 per month Schedule: • Day shift • Night shift Ability to commute/re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now