Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Chennai, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 32K
- Published on: 2025/09/21
We Required Iphone Service Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Solution will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Solution does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Smart Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 13, CLC Works Rd, Pallavapuram, Shastri Colony, Chromepet, Chennai, Tamil Nadu 600044.
8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Electric Panel Wiring Technician
Required Candidates For Panel Board Wiring Woks In Our Manufacturing Works. More info about this Electric Panel Wiring Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. R.A Engineering will provide a salary in the range of 10000 INR...
-
Electric Panel Wiring Technician
Required Candidates For Panel Board Wiring Woks In Our Manufacturing Works. More info about this Electric Panel Wiring Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. R.A Engineering will provide a salary in the range of 10000 INR...
-
Service Technician
We will give you training and develop your skills to repair. Only freshers required Job Type: Full-time Salary: ₹+,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Salem, Tamil Nadu: Reliably commute or planning to r...