Mobile Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Sulya, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Mobile Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Geist Mobile will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Geist Mobile expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Geist Mobile does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anchatageri Street Janata Bazar , Bankapur Chowk, 580020 - Hubli KA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Geist Mobile expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Geist Mobile

Related jobs

  • Lab Technician

    Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results. More info about this Lab Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vaishnavi Diagnostics Clinical will provide a salary in the range of 5000 INR ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Devadurga, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician IV | Engineering

    Are you looking for a unique opportunity to be a part of something great? Want to join a 20,000-member team that works on the technology that powers the world around us? Looking for an atmosphere of trust, empowerment, respect, diversity, and communi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Centre Technician

    Want to be a part of our team? Dimension Data is a proud member of the NTT Group, a global IT powerhouse headquartered in Japan. As part of NTT, we deliver a wide range of IT services and solutions to clients around the world. Although the Dimension ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now