Momo Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Balaji Nagar Phase II, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Momo Master Required For Our Restaurant. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience

More info about this Momo Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mr. Dumpling will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mr. Dumpling expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mr. Dumpling expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mr. Dumpling expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B2, food street fiesta, Saravanampatti, coimbatore 641035.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mr. Dumpling expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mr. Dumpling

Related jobs

  • Chinese Cook

    Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese More info about this Chinese Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Ramapuram, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cheff

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg | Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Coimbatore, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook|Chef | Wanted Immediately

    Well Experienced Kitchen Staff Required • Biriyani Master & Assistant • Biriyani Cutting Master • Indian Master & Assistant • Chinese Master & Assistant • Tandoori & BBQ Master • Tawa Master • Juice Master • Staff Cooking • Kitchen IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now