Nail Art Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Creating Nail Art, Nail Care For Customers.

More info about this Nail Art Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The White Room Unisex Salon will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The White Room Unisex Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The White Room Unisex Salon does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st Floor, Harsants complex, 11, opp. Subhash Sweets, Sector K, Ashiyana, Lucknow, Uttar Pradesh 403527.

8. What are the timings of this job?
Ans. The White Room Unisex Salon expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The White Room Unisex Salon Uttar Pradesh

Related jobs

  • Car Alignment Technician

    Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. Car Servicing More info about this Car Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vijay Auto Sales will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Support Technician

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • JIPMER Group B |amp| C Nursing Officer| X Ray|

    Jawaharlal Institute Of Postgraduate Medical Education & Research (JIPMER) Has Issued Nursing Officer, X Ray Technician, Lab Technician Recruitment 2024. Those Candidates Are Enrolled with Vacancy Ca

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Varanasi, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now