Office Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Guduvancheri, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.
More info about this Office Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. High Value Groups will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. High Value Groups expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. High Value Groups does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 11 Om Sakthi Nagar, Behind NPR Mahal, Guduvancheri, Chennai - 603202.
8. What are the timings of this job?
Ans. High Value Groups expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Admin
Qualification : Any Degree Experience: Minimum 2 years of experience as an admin Job Location: Chennai, full time
-
|Lead Administrator
EAS JD: BI & SAS Administrator Job Description: 8+ years IT experience in the areas of Business Intelligence Development and Administration 6+ years of Cognos, Tableau, SAS administration including installation, configuration, monitoring and upgr...
-
Executive Assistant
Summary You will be responsible to provide an excellent and consistent level of administrative support to the General Manager. Provides strong and efficient administrative support. Qualifications Well developed computer knowledge, particularly in the...