Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Manavalanagar, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Maintain Purchase / Sales Invoice, Follow The Office Team , Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing, Paperwork & Documentation. Reports Preparation & Presentation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | File and Paperwork Management, Record Management, Basic Excel, Advanced Excel, MS Power Point, MS Word, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email, Tally

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bethel Medisyz will provide a salary in the range of 35000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bethel Medisyz expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bethel Medisyz expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Record management, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bethel Medisyz expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S6, KG Casablanca, Dr.Tirumurthy Nagar Main Road, Nungambakkam, Chennai 602002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bethel Medisyz expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bethel Medisyz

Related jobs

  • Office Admin

    Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Skills Needed : Computer, Email | Internet Surfing More info about this Office Admin Job: 1. How much salary can I expect for this ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Kalavakkam, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Service Executive

    Job Family Descriptor Monitor large computer networks and servers for problems from a central location They analyze problems perform troubleshooting and incident response on the system communicate with site technicians and track problems through to r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Service Executive

    Job Family Descriptor Oversee and drive back office provisioning of service delivery including onnet feasibility, access networks and customer order provisioning. Drive system and process improvement projects to ensure timely and cost effective provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now