Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Ludhiana, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, > 30 WPM Typing Speed, MS Power Point, Record Management, MS Word, Internet Surfing | Skills Needed : Email, Computer

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fm Cosmetics (India) Llp will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fm Cosmetics (India) Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fm Cosmetics (India) Llp expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Fm Cosmetics (India) Llp expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SCO 3+G, SECOND FLOOR, B R S NAGAR MARKET,OPPOSITE POLICE STATION, ABOVE INDIAN BANK,LUDHIANA - 141004, PUNJAB.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fm Cosmetics (India) Llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fm Cosmetics (India) Llp Ludhiana, Punjab

Related jobs

  • Administration Manager

    We are looking for an experienced Administration Manager to join our team! As an Administration Manager, you will be responsible for overseeing the daily operations of our office and ensuring efficient and effective management of our resources. Key r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Assistant

    We are seeking a highly organized and detail-oriented Admin & Accounting Assistant to join our team. The ideal candidate will be responsible for managing daily administrative and accounting tasks, including email management, document organization...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Mohali, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administration Manager

    We are looking for an experienced Administration Manager to join our team! As an Administration Manager, you will be responsible for overseeing the daily operations of our office and ensuring efficient and effective management of our resources. Key r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Amritsar, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now