Office Assistant

  • Category: Office Assistant Jobs
  • Location: Sodala, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sodala

Working Hours :
10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Stock Management, Stock Sorting, Stock Arrangements.

More info about Office Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. STERIS HEALTHCARE PVT LTD will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. STERIS HEALTHCARE PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. STERIS HEALTHCARE PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No A68 6+ Sunder Singh Bhandari Nagar Swej Farm Circle Sodala Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. STERIS HEALTHCARE PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: STERIS HEALTHCARE PVT LTD

Related jobs

  • Office assistant

    Hearbal cosmetics fashion

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Jhunjhunun, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Administrative Assistant

    OVERLAP WITH US PACIFIC TIME IS A MINIMUM REQUIREMENT Company Description RealStar AI is a revolutionary real estate company that is changing the way homes are bought and sold by leveraging AI technology. With a flat-fee model starting at $2,+++, Rea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Pushkar, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Assistant

    Position: Front Desk Associate Duration: Full-time Department: Operations Experience: 0-1 years in the hospitality industry Job Brief: As a Front Desk Associate, the individual will play a crucial role in delivering an exceptional guest experience. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now