Office Assistant

  • Category: Office Assistant Jobs
  • Location: Paijawa, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Paijawa

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records.

More info about Office Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smbi Machines Private Limited will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smbi Machines Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smbi Machines Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mehndiganj thana road, paijawa mode, near param it solution, chhoti pahadi, patna, bihar - 800008.

8. What are the timings of this job?
Ans. Smbi Machines Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Smbi Machines Private Limited

Related jobs

  • Office Assistant

    1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commission and Incentives....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Katihar, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Assistant

    • Enter, maintain & organize data in a computer • Handle day to day office activities • Answer phone calls and manage emails • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with Freshers. More about this Office Assistant job Pleas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Assistant

    Required good communication skills, computer knowledge and office knowledge Female candidate are preferred Job Types: Full-time, Permanent, Fresher Pay: ₹8,233.80 - ₹20,000.00 per month Work Location: In person

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Jamui, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now