Office Cleaner

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Patel Nagar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Patel Nagar

Working Hours :
+:00AM - 8:00 PM 7 days open

Additional Info
Cleaning Godown And Help In Transportation.

More info about Office Cleaner Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sonu glass and aluminium house will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sonu glass and aluminium house expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sonu glass and aluminium house does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 14+0/5 patel nagar Gurugram.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sonu glass and aluminium house expects the candidate to work for the following hours: +:00AM - 8:00 PM 7 days open.


Company Name: Sonu glass and aluminium house

Related jobs

  • Back Office

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Global IT Software Engineer Senior Specialist

    WHAT YOU'LL DO • Provide exceptional Level 3 technical support for enterprise AI tools, working closely with internal teams and vendors to ensure smooth operations and rapid problem resolution. • Drive the adoption of productivity tools within the or...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Analysis Fresher Job |Part time|Remote|

    About the job: Key Responsibilities: 1. Insert customer and account data by inputting text-based and numerical information from source documents within time limits. 2. Compile, verify accuracy, and sort information according to priorities to prepare ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Central Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now