Office Executive | Back Office

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Skills Needed : Email, Computer | Basic Excel

More info about this Office Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Manasi Enterprises will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Manasi Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Manasi Enterprises expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Police Station, Bibwewadi, Pune 411037.

8. What are the timings of this job?
Ans. Manasi Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Manasi Enterprises

Related jobs

  • Back Office Coordinator

    Responsible For Managing Files, Preparing Quotation, Taking Follow Ups With Clients, Cold Mailing, Etc. Basic Excel, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email, MS CIT More info about this Back Office Coordinator Job: 1. How much salary can I e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Free Captcha entry |amp| data Entry online no investment

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry |Manufacturing| Internship in Delhi| Mumbai

    About Company: Gamahouse Publishing is an international publishing house situated in New York and currently expanding to New Delhi India for operations in India. About the Internship: Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Enter pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now