Ola | Uber Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Virar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi. Type : Ola, Uber

More info about this Ola / Uber Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Everest Fleet

Related jobs

  • Milk Delivery

    Deliver Milk To The Given Address. Should Have : Bike | License More info about this Milk Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Coldfleet Logistics will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tractor Driver

    Driving And Carrying Out Regular Maintenance And Repairs Of Tractors And Other Farm Implements. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Tractor Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Munjasar Building Ma...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Ola, Uber | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now