Tractor Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jodhpur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Driving And Carrying Out Regular Maintenance And Repairs Of Tractors And Other Farm Implements. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Tractor Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Munjasar Building Material will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Munjasar Building Material expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Munjasar Building Material does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Munjasar Building Material expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: street Number 28, New Roop Nagar, Jodhpur, Rajasthan 360530.
8. What are the timings of this job?
Ans. Munjasar Building Material expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Ola, Uber | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? A...
-
Ola | Uber Driver
Drive Ola/Uber Car. 50-50 Base Par Avlibale 12 Gante Available 24 Gante Available Toll Refund Daily Payment Aap Ke Uber Id Nhi Hai To Aap Ko Uber Id Freee Me Bana Ke Diya Jai Ga No Cost 1000 Rent Par Be Available. Type : Ola, Uber More info about thi...
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...