Ola | Uber Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Drive Ola/Uber Car. 50-50 Base Par Avlibale 12 Gante Available 24 Gante Available Toll Refund Daily Payment Aap Ke Uber Id Nhi Hai To Aap Ko Uber Id Freee Me Bana Ke Diya Jai Ga No Cost 1000 Rent Par Be Available. Type : Ola, Uber
More info about this Ola / Uber Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R.K Tours And Travels will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R.K Tours And Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R.K Tours And Travels expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Miraroad Esat Kasi Mira Ashoka hospital shaydhri nagar shalibhdar shop numbar 2.
8. What are the timings of this job?
Ans. R.K Tours And Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...
-
Heavy Driver
Drive As Per Given School Bus Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nageshwar Roa...
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Relaxo Domeswear LLP will p...