Ola | Uber Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber Car. Type : Uber, Ola

More info about this Ola / Uber Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radha krishna enterprise will provide a salary in the range of 25000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radha krishna enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radha krishna enterprise expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Santosh bhawan, Nallasopara East.

8. What are the timings of this job?
Ans. Radha krishna enterprise expects the candidate to work for the following hours: 24 hrs duty 24 hrs Rest


Company Name: Radha Krishna Enterprise

Related jobs

  • House Driver for Qatar

    Urgent Opening for Qatar. House Driver Qatar or Gcc Driving license candidate only Call 7666 041 357 From Memo Consutlancy Mumbai Job Type: Full-time Salary: ₹8,086.00 - ₹55,548.14 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • india,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Call Center Cab Driver For Night shift

    Call Center Driver For Night Shift, Timing - 7:00 Pm To 7:00Am. Job Location Goregaon Nesco Jp Morgan And Bank Of America Company. Driver Documents - Police Cleaerance Certificate. More info about this Call Center Cab Driver For Night Sh... Job: 1. H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    • Deliver various items to different addresses as assigned. • Stick to a schedule and be time-bound on the job. • Follow the prescribed routes most convenient for delivery. • Load and unload the vehicle as needed. • Inspect, operate and maintain the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Kolhapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now