Ola | Uber Driver Jaipur

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Full–time

Drive Rapido/Uber Bike. Bike Aur Licence Hona Chahiye. Type : Ola, Uber

More info about this Ola / Uber Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. ADVANCED FMS AND SECURITY SERVICES PVT. LTD. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. ADVANCED FMS AND SECURITY SERVICES PVT. LTD. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. ADVANCED FMS AND SECURITY SERVICES PVT. LTD. expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ADVANCED FMS AND SECURITY SERVICES PVT. LTD. MUMBAI- MH.

8. What are the timings of this job?

Ans. ADVANCED FMS AND SECURITY SERVICES PVT. LTD. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Callcenterjob.co.in

Related jobs

  • Uber Moto Driver | Bike|Scooter | Jaipur

    Uber Moto is hiring candidates for Uber Moto Driver ( Bike/Scooter ) job in Jaipur with an experience of 0 year(s). Candidate would be responsible for ensuring that vehicles are always ready for use according to owner needs. Candidates looking for Dr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Require For Personal Car On Contact Basis|Jaipur|

    I need to hire a private driver for my car on contract basis. Who can drive as per occasion and requirement needed. Contact Me + - 8 - 8 - 7 /- + - 7 - 6 - 1 - 5 0

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now