Opening For Delivery Boy | Flipkart|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Bale, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement Flipkart Online Parcel Ki Delivery Karni Hai Bike Perkamaiye Prati Mah - 14000/- 20000/- + Incentive + 5 Lacs Accident Insurance. Android Mobile, Timing Ka Bhi Koi Bandhan Nahi. Should Have : Bike

More info about this Opening For Delivery Boy - Flipkart... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) will provide a salary in the range of 14000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Interview.

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab(Reliance-Jio Mart)

Related jobs

  • Delivery Associate

    • Sort and prepare packages for delivery. • Efficiently load and unload packages from the delivery vehicle. • Plan and optimize delivery routes for timely deliveries within a 4-hour shift. • Provide excellent customer service and handle package track...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Must Be Attend50 Order Ever Day,Orders Are From Our Client Delivery,Flipkart,Amazaon More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vidyut Parivahan Llp will provide a salary in the range of 16000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery Boy

    Urgent Opening For Delivery Boy Salary :- 1+500 net + 1000 attendance bonus + 3500 fuel allwance + 350 mobile allowance Location :-Chinchwad,Lohegaown,bhopodi,pashan,fursungi,chakan Contact Me :- ++1-XXXXXXXXXX Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now