Opening For Delivery Boy | Jio Mart
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Baramati, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Immediate Joining. Earn Up To 18000/- To 25000/-Per Month, Daily Payout + Incentive + 5 Lacs Accident Insurance. Bike & Android Mobile Compulsory. Reliance Jio Mart Ki Grocery Delivery Karni He Bike Per. Should Have : Bike
More info about this Opening For Delivery Boy - Jio Mart... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Interview.
8. What are the timings of this job?
Ans. Grab(Reliance-Jio Mart) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Field Boy
Company - Amazon Designation - Delivery boy. Qualification - 12th pass Experience - 1 year . Salary - Rs. 14000/- Interview - Face to face. job location - NCT3 delivery hub, A-17 block A, sector 68 noida UP 201307. Extra Benefits Incentives ( if targ...
-
Food Delivery Cum Office Boy
Food Delivery , Office Helper, Packing The Parcels Delivery Of The Parcels. More info about this Food Delivery Cum Office Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Virtue Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 100...
-
Delivery Boy
Distributing various packages to specified locations within a given time frame.Carefully loading and unloading all packages. Answering customers' questions and responding to complaints in a professional manner.Answering customers' questions and respo...