Openings For Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Samayapuram, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Need Delivery Executive Earn Per Day Rs600 - Rs1000 & Per Month Riders Can Earn 30K And Attractive Incentives. Attractive Attendance Bonuses, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs, Benefits, Incentives. Should Have : Bike | License

More info about this Openings For Delivery Executive Wit... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A grub services will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A grub services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A grub services expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for More Details..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A grub services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Sunday


Company Name: Grab A grub services Samayapuram, Tamil Nadu

Related jobs

  • Urgent Opening For Delivery Executive

    Ride With Grab And Earn Per Orders Rs 32 Attractive Incentives. Flexible Work Timings. Apply Now! Attractive Attendance Bonuses, Easy Work Shifts, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Weekly Payout. Performance Rewards. Flexible Work Sh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Should be able to drive automatic and High end cars Like Audi, Bmw or benz

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Muthuraja Food Products will provide a salary in the range ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now