Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Ale, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RAVIRAJ BOKADIA CREATIVE DEVELOPERS INDIA PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RAVIRAJ BOKADIA CREATIVE DEVELOPERS INDIA PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RAVIRAJ BOKADIA CREATIVE DEVELOPERS INDIA PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Alephata,pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. RAVIRAJ BOKADIA CREATIVE DEVELOPERS INDIA PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RAVIRAJ BOKADIA CREATIVE DEVELOPERS INDIA PRIVATE LIMITED Ale, Maharashtra

Related jobs

  • Operation Executive

    Should Have Past Experience Of Generating Invoices. Manage Operations, Inventory Management, Basic Excel, Record Management | Skills Needed : Email More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mede...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Andheri, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive |Exp| Fresher | 1 year only|

    We at Celebratd are building a marketplace for all event-related services. We are an early-stage venture and are in the process of onboarding a stellar founding team. Our vision is to become the one-stop shop for all event-related services: decoratio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Operation Executive

    Must have good English, post products on b2c and b2b platforms, find data and send to whatsapp clients, call clients, ready to travel to wholesale markets in India. Presentable and smart. Looking for long term career in foreign trade import export in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now