Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ZapFin Teknologies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ZapFin Teknologies Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ZapFin Teknologies Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 105, Hermes Wave, Central Ave, Kalyani Nagar, Pune, Maharashtra 753013.

8. What are the timings of this job?
Ans. ZapFin Teknologies Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ZapFin Teknologies Pvt Ltd

Related jobs

  • Operation Executive

    Booking / Deliver Counter Handling. Controlling day to day Collection, Loading & Unloading. Reporting to Respective Branch / Person. POD follow-up. Key Skills: Transport Experience Preferred. Basic Computer Knowledge. Job Types: Full-time, Regula...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Job Profile: • Job Designation: Operations executive (Construction Machinery) • Qualification: Diploma/Graduate • 2-3 experience in construction machinery. • Good oral and written communication skills. • Smart, Well-spoken, and confident. • Computer ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • OPERATIONS EXECUTIVE | INTERIORS

    WE ARE HIRING Job designation:- OPERATIONS EXECUTIVE : INTERIOR Job location:- Nashik , Maharashtra Salary:- 25,000-35,000 per month Experience- • Total experience:- 4- 5 years as operation executive in interior • Minimum experience:- 2-3 years in op...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Nashik, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now