Operation Manager
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Operation Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Icon Facility services will provide a salary in the range of 30000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Icon Facility services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Icon Facility services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Icon Facility services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Upper Thane,Mankoli,Bhiwandi, Thane.
8. What are the timings of this job?
Ans. Icon Facility services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Operation Executive
Job Description: Clear understanding of processes and Operations Knowledge / exposure to reporting systems will be an advantage E commerce / Supply Chain industry working is an added advantage Knowledge of Word and Excel Good verbal and written commu...
-
Operations Manager
Responsibilities • Manage team and responsibilities of delivering cycle on time with defined quality standard • Handle productivity and automation targets given to the team and ensure timely delivery of these targets • Engage with team on resolving t...
-
Join now Operation Executive|Reputed E commerce Industry
SALARY : up to 3 Lakhs LOCATION : Mumbai, Navi Mumbai, Thane VACANCIES : 1 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : Male/Female EXPERIENCE : 1 to 3 years JOB DETAILS 1)Operations Executive express their operations strategies and objectives to make...