Operation Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel

More info about this Operation Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Raja Logistics will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Raja Logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Raja Logistics expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sri Raja Logistics expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thenari Street, Erode - 638004., Thaneerpanthal palayam bus stop.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Raja Logistics expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sri Raja Logistics Erode, Tamil nadu

Related jobs

  • Operation Manager

    Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Operation Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Manager

    Description Are you passionate about improving the quality of customer experiences? Do you like to dive deep to understand problems? Do you strive to excel at goals aligned to you? if yes, then CMT is the right platform. At Amazon, we are working to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive | Manager|

    Should Have Strong Experience In Ms Excel, Pivot Table, If Command, Condition Formatting, Vlook Up, Hlook Up, And Should Able To Speak Hindi. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel More info a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now