Operation Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. Knowledge Of Compounds. Knowledge Of Accounting Software. Skills Needed : Tally, Computer | Record Management, Basic Excel, Internet Surfing, MS Word, Manage Operations, Inventory Management

More info about this Operation Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A One Ortho Aids will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A One Ortho Aids expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A One Ortho Aids expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Internet surfing, Inventory management, Manage operations, Ms word, Record management, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ++0/5/1, OPP GPO POST OFFICE, SALAPOSE ROAD AHMEDABAD.

8. What are the timings of this job?
Ans. A One Ortho Aids expects the candidate to work for the following hours: 11 - 8 | Monday to Saturday


Company Name: A One Ortho Aids Ahmedabad

Related jobs

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vadodara Windows Pvt. Ltd. will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Neo labgrown is a lab-grown diamond manufacturing company which have a sales office in Canada. 1. Undertake the tasks of receiving calls, taking messages, and routing correspondence with Team Members 2. Act as the point of contact between the executi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Supply Operation Manager

    Key Responsibility: SOURCING: • Analyzing the needs and the requirements in the Business Units and accomplish the quality hiring of delivery associates in time. • Build the supply base for existing and new customers across the zone. • Develop and ove...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now