Operation Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. Indian Payroll Processor To The Payments Inventory Management, Stock Management, Manage Operations, Quality Control, File and Paperwork Management, Record Management, > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Operation Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Solution Enterprises ( Bangalore) will provide a salary in the range of 55000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Solution Enterprises ( Bangalore) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Solution Enterprises ( Bangalore) expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Inventory management, Manage operations, Ms power point, Quality control, Record management, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Veluchery, Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Solution Enterprises ( Bangalore) expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Solution Enterprises ( Bangalore) Chennai

Related jobs

  • Operations Executive Logistics

    Greeting from VAS INDIA CONSULTING!!!We are hiring for operations Executives ChennaiGood communication SkillsShould know Hindi, Tamil and EnglishExperience 1 to 2 yearsSalary 22 k Per monthJob Type: Full-timeSalary: INR22,000.00 per monthSchedule:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Venture Housing will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Operations

    Job Description Operations management • * • * Responsible for all warehouse functions of Inward, Putaway, Picking, Outbound and Inventory of Mondelez DC. • Need to unload all the SKUs batchwise and ensure timely GR and Putaway. • Ensure for accurate ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now