Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email | Basic Excel, MS Word

More info about this Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vidhyasagar Roadways Nagpur will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vidhyasagar Roadways Nagpur expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vidhyasagar Roadways Nagpur expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vidhyasagar Roadways Nagpur expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VSR TRANS., vardhaman Nagar, 440013.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vidhyasagar Roadways Nagpur expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vidhyasagar Roadways Nagpur

Related jobs

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ZapFin Teknologies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Booking / Deliver Counter Handling. Controlling day to day Collection, Loading & Unloading. Reporting to Respective Branch / Person. POD follow-up. Key Skills: Transport Experience Preferred. Basic Computer Knowledge. Job Types: Full-time, Regula...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Job Profile: • Job Designation: Operations executive (Construction Machinery) • Qualification: Diploma/Graduate • 2-3 experience in construction machinery. • Good oral and written communication skills. • Smart, Well-spoken, and confident. • Computer ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now