Outside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Secunderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Secondary Sales For Car Accessories Products Across Secunderabad Pursuing New Sales Prospects, Maintaining Customer Satisfaction, Noting The Competition Activities, And Gathering Market Feedback. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Outside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Techno Engineers will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Techno Engineers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Techno Engineers does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Techno Engineers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: WZ-28, Golden Park, Rampura Rohtak Road - 500003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Techno Engineers expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Techno Engineers

Related jobs

  • Outside Sales Executive

    Secondary Sales For Car Accessories Products Across Secunderabad Pursuing New Sales Prospects, Maintaining Customer Satisfaction, Noting The Competition Activities, And Gathering Market Feedback. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Inbound | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Hindi, Telugu More info about this Inside Sales Executi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Staff |In Shop|

    DIRECT COMPANY ONROLL ,JOB EVENING LADIES WORKING CAB FACILITY AVAILABLE More about this Sales Staff (In Shop) job Sree Shubh Services is aggressively hiring for the job profile of Sales Staff at Hyderabad in Khajaguda locality. Kindly go through the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now