Packaging Boy

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Packing Goods. Call Me 8O7+O+O643.

More info about this Packaging Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: KV Human Resources Services Pvt Ltd.

Related jobs

  • Customer Relationship Management Specialist

    Position Name: CRM Specialist (Web engage) Location: Mumbai Experience Range - 2+ years Salary - 8-+ LPA About the client: Our Client is India's first farm to face luxury brand that works towards making senatorial beauty that has the power to perform...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources Director

    Job Description This exciting and senior leadership role is responsible for developing and delivering the HR strategy for Experian India to drive our desired culture, engagement and aggressive projected business growth. This opportunity is as strateg...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resource Business Partner

    Description Noventiq is hiring Noventiq's story is one of change. We grew, expanded, and adapted, learning more at each step. Now effecting change is at the heart of everything we do. And that doesn't just apply to our customers, it's how we feel abo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now