Packing Helper

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kathwada, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Packing Goods.

More info about this Packing Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Millmac Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Millmac Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Millmac Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 48, Polaris industrial estate near rameshwar banglow kuha indor highway Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Millmac Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Millmac Solutions

Related jobs

  • GMRC Recruitment 2024| Junior Engineer| Manager| Assistant Manager|

    Gujarat Metro Rail Corporation Limited Recruitment- GMRC Recruitment 2024 for Junior Engineer, Manager, Assistant Manager, Additional General Manager, Joint General Manager, Deputy General Manager posts | Gujarat Metro Rail Corporation Limited Recrui...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    ahemdabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fitter|Helper

    Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites. More info about this Fitter/Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Freeion Engineering Pvt. Ltd. will provide a salary in the rang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Dahegam, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Audit| Tax and Accounts Executive in Ca Firm

    Qualification : CA Finalist/ CA Inter/ CA Dropout/ CA Fresher/ Finance or Accounts Graduate Role : GST Filings and compliances, Income Tax Filings and compliances, Audit, Tax Assessments, Accounting and Finalization, Company Incorporation and ROC Com...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now