Packing Helper
- Category: Labour/Helper Jobs
- Location: Mahalunge Ingale, Pune, Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Mahalunge Ingale
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Packing Goods.
More info about Packing Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Infinite Hunters will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Infinite Hunters expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Infinite Hunters does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bonmanahalli Bangalore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Infinite Hunters expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Packing Helper
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...
-
Human Resources Executive
Job Title: HR Executive Location: Viman Nagar, Pune Job Type: Full-time Experience: 1 - 3 years Company Description: THW - The Healthy World is a pioneering brand focused on delivering fresh, organic, and sustainable food products directly from farms...
-
Lead Counsel
Position: Lead Counsel - Litigation Reporting Into:Senior Lead Counsel, Distribution Business and Litigation Business/Function: Legal and S&P Location: Mumbai (Work from Office) Purpose/Overview of the role: Reporting to the Senior Lead Counsel, ...