Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Owner Ki Gaadi Chalani Hai. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. E.S.I.C Model Hospital Jaipur Rajastan will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. E.S.I.C Model Hospital Jaipur Rajastan expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. E.S.I.C Model Hospital Jaipur Rajastan expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. E.S.I.C Model Hospital Jaipur Rajastan expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur Rajastan.

8. What are the timings of this job?
Ans. E.S.I.C Model Hospital Jaipur Rajastan expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: E.S.I.C Model Hospital Jaipur Rajastan Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Alwar, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Jaipur, Rajasthan , Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver | Jaipur| RJ

    An alternative to traditional driving jobs in Jaipur. If you’re looking for driver jobs in Jaipur, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now