Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Shela, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car From Home To Office & Office To Home. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Step techno solutions LLP will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Step techno solutions LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Step techno solutions LLP expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Step techno solutions LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot.12,Shyam Ujjwal Industrial Estate, Phase-1,GIDC,Vatva,Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Step techno solutions LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Step techno solutions LLP Shela, Gujarat

Related jobs

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Maruti Travels will provide a salary in the range of +000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Driving Achi Aani Chahiye. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aayush Trading company will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now