Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owners Car , Keep In Clean , Wash It On Daily Basis , Need To Do Wax On Both Cars , We Will Provide You 2 Flexible Holiday Each Month Work Time Will Be Flexible. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dynamic Engg will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dynamic Engg expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dynamic Engg expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dynamic Engg expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Padmavati Nagar hos soc Dhanakwadi pune 43.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dynamic Engg expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to sunday


Company Name: Dynamic Engg

Related jobs

  • Driver

    mujhe driver ki job chahiye ok

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Job is Available| Send driving license on

    Driver Job is Available in Airport, pls no call, Only Send driving license on WhatsApp 72083+5457

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now