Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Paschim Vihar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Paschim Vihar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about Personal Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ferrocon Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ferrocon Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ferrocon Industries expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ferrocon Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: X-73/3, LOHA MANDI,NARAINA,NEW DELHI - 110063.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ferrocon Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Ferrocon Industries

Related jobs

  • Car Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Light Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Create Driver

    Car driving job for company

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now