Pet Groomer

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Pet Groomer Responsibilities:Bathing, Conditioning, And Drying Pets. Trimming Pets' Nails, Brushing Their Teeth, And Cleaning Their Ears. Grooming And Styling Pets According To Pet Owners' Instructions Or Standard Grooming Styles.

More info about this Pet Groomer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Olympic Pet Nation will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Olympic Pet Nation expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Olympic Pet Nation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: New Market Clock Tower, Esplanade, Dharmatala, Taltala, Kolkata, West Bengal 700014.

8. What are the timings of this job?
Ans. Olympic Pet Nation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Olympic Pet Nation

Related jobs

  • Senior Online Reputation Executive

    Job Location : Kolkata Position : Online Branding/Reputation Manager Work Mode : Hybrid Experience : 5 Years Salary : 20k to 25k per month Qualification : Graduate Industry : Manufacturing Job Description: We are looking for an Online Reputation Mana...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts And Finance Executive

    • Develop and maintain balance sheets. • Manage account statements. • Report daily revenue and other numbers. • It is a Full Time Accountant job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Accounts And Finance Execut...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administration Executive

    Administrator 0 - 3 years Kolkata Administrator Managing all administration work. Handling all activities related to Administration and office operation. Co-ordination with all branches. Co-operation with the other in-house Team. Maintaining up-to-da...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now