Php Developer
- Category: MIS Executive
- Location: Khardaha, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Develop Php Software / Websites Based On Requirements. Write, Test, Maintain And Debug Code. Skills Needed : PHP | Web
More info about this Php Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rank U Up Technologies pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rank U Up Technologies pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rank U Up Technologies pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Php, Web.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khardah, kol-700117.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rank U Up Technologies pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive Assistant to Chief Executive Officer
We are looking for an Executive Assistant to the CEO with excellent English communication skills both verbal and written. He or she will be responsible to manage both official & personal tasks such as organizing travel and accommodation, managing...
-
Hiring FRONT OFFICE EXECUTIVE | Male candidates
Hiring FRONT OFFICE EXECUTIVE cum OFFICE ASSISTANT - Male Well communication Working knowledge in Ms word & excel
-
Sales Manager
Eligibility: At Least 4 Years Of Experience In Handling Domestic Website Or App Clients.Candidate Should Have Good Knowledge Of Handling Website & Mobile App Clients. Should Have Good Skills In Handling Clients' Inquiries. More Than 2 Years Exper...