Private Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Regularlyparking The Vehicle Properly Washing And Cleaning The Vehicle Draving Lincence Compalsary Drive To Atomatic & Manual Car. Company

More info about this Private Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Strawberry Farms will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Strawberry Farms expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Strawberry Farms expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hapys Group Building 6, Modern Nagpur Society, Opp. Kalparuksha Hospital, Chhatrapati Square, Ring Rd, Nagpur, Maharashtra 440024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Strawberry Farms expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Strawberry Farms

Related jobs

  • Company Driver

    We Are Hiring Drivers For Limited Company All Facilities Are Available. More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Parveen Fleets Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • PCC CERTIFIED DRIVER

    . . No description

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Looking for driver in mumbai location .TR licences compulsory.Interested candidate please call on +167707006Job Type: Full-timeSalary: INR13,000.00 - INR14,000.00 per monthSchedule: • Rotational shift Education: • Secondary(10th Pass) (Preferred) Exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now