Punjabi Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Cook Job Description Template | Workablea Cook Plans, Prepares, And Cooks Food Items To Ensure The Highest Quality Service And Experience For Customers. They Help Keep The Kitchen Organized And Running Efficiently. They Ensure Proper Food Handling, Sanitation And Following Food Storage Procedures.

More info about this Punjabi Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Food will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Food expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Food does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Station Road Valsad, Station Road, Surat - 3+5003 (Near Chula Restaurant).

8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Food expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Om Sai Food Surat

Related jobs

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Tandoor | Fast Food, Head Chef, North Indian, Desert, Restaur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Set up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and kitchen scales 2. Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area 3. Supervise co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Set up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and kitchen scales 2. Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area 3. Supervise co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now