Purchase Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. Purchasing, File and Paperwork Management, Record Management, > 30 WPM Typing Speed, Internet Surfing, Basic Excel, Quotation Management, Procurement, Handling Invoices, MS Word | Skills Needed : Tally, Email, Computer

More info about this Purchase Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Handling invoices, Internet surfing, Ms word, Procurement, Purchasing, Quotation management, Record management, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 34/A Metclafe Street Kolkata-700034 8th floor Room-8b.

8. What are the timings of this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Goodworth Enterprises Private Limited

Related jobs

  • Chinese Cook

    Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg | Restaurant Experience More info about this Chinese Cook Job: 1. How ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • |NJ|4+4| | Analyst | Tech Consulting | National | SAP | Kolkata

    Associate Consultant/Consultant/Senior Consultant - PI – ITAS – SAP ABAP EY Information Technology team aims to be recognised as a leading provider of differentiated technology consulting services harnessing new disruptive technology, alliances and t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Petrol Pump Manager

    Responsible For Managing Sales, Inventory, Staff, And Records At Petrol Pump. Please Note : Job Is For Kharagpur. All Living Arrangements Would Be Made By Us. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, Email, Computer | Basic E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    howrah, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now