Purchase Executive
- Category: MIS Executive
- Location: changodar, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. Purchasing
More info about this Purchase Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S. A. Engineering will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S. A. Engineering expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S. A. Engineering expects the candidate to have the following skills: Purchasing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 21to24, 1st floor, RG city mall, near perl hote, changodar, bavla highway ahmedabad Gujarat.
8. What are the timings of this job?
Ans. S. A. Engineering expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Area Sales Executive
Developing and sustaining long-lasting relationships with customers. Calling potential customers to explain company products and encourage purchases. Answering customers' questions and escalating complex issues to the relevant departments as needed. ...
-
Executive Administrative Assistant
Position Overview: We are seeking a highly organised and proactive Executive Administrative Assistant to support a Partner at our accounting firm and assist with the operations of a SaaS startup. The ideal candidate will possess exceptional multitask...
-
Export Documentation Executive
Hello Candidates!! Greetings from Nexus...!!! We are urgently looking for "Export Documentation Executive for one of the Manufacturing Industry for Ahmedabad location. Experience:- 1 Year Qualification:- Bachelors/ Masters Job Description:- • Prepare...