Real Estate Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ashtapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Real Estate Sales Manager, Closing Manager, Managing Teams, Managing Office, Closing Clients, Setting And Achieveing Targets. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Distributor, Mutual Fund, Software, Corporate Product, Dealer | Preferred Experience In : Real Estate, Real Estate

More info about this Real Estate Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Triaa Housing will provide a salary in the range of 40000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Triaa Housing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Triaa Housing expects the candidate to have the following skills: Bike, Corporate product, Dealer, Distributor, License, Mutual fund, Real estate, Software.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Triaa Housing expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wagholi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Triaa Housing expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7.00pm | Tuesday to Sunday


Company Name: Triaa Housing

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Surpriz cakes will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.Modular Kitchen Orwardrobe Sales And Europen Hardware. More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kismat hardware w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Data Mining, Tele Marketing, Enquiry Generated, Follow Up Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License, B2B More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Pimpri-Chinchwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now