Receptionist

  • Category: Receptionist & Front office Jobs
  • Location: Tilak Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Tilak Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pink City Eye and Retina Center will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pink City Eye and Retina Center expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pink City Eye and Retina Center does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pink City Eye and Retina Center expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B+2P, Surya Marg, opp. Ashta School, behind LBS College, Tilak Nagar, Jaipur, Rajasthan 302004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pink City Eye and Retina Center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Pink City Eye and Retina Center

Related jobs

  • Accountant Cum Office Assistant

    Salary Range : Rs. 11000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Technician

    Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Receptionist

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now