Receptionist | Part Time|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: goa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about this Receptionist ( Part Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Villa Daaya will provide a salary in the range of 6000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Villa Daaya expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Villa Daaya does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dona Paula Goa.

8. What are the timings of this job?
Ans. Villa Daaya expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Villa Daaya

Related jobs

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SP Parodkar & Sons will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jose Cabral Cycles & Fitness Gallery will provide a salary in the range of 120...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Financial adviser

    Company Will Provide : 1)Free Ticket 2)Food 3)Medical 4)Free Health InsuranceYou Have To Pay Attention To Detail.Ability To Work On Your Own.Ability To Work Well With Others.Patience And The Ability To Remain Calm In Stressful Situations.Customer Ser...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now