Receptionist|Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Receptionist/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Emporis India (it's group of impulse marketing ) will provide a salary in the range of 8000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Emporis India (it's group of impulse marketing ) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Emporis India (it's group of impulse marketing ) does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Emporis India, 2 nd floor, morghade bhawan, gandhigate ,mahal.nagpur . maharashtra..

8. What are the timings of this job?
Ans. Emporis India (it's group of impulse marketing ) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Emporis India (it's group of impulse marketing )

Related jobs

  • Medical Sales

    Promote And Sell Medical Products/ Service, Contacting Potential Clients, Answering Queries. Medical More info about this Medical Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Om Sai Medical will provide a salary in the range of 7000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Kolhapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wholesale Salesman

    Managing Sales Function And Customers. Maintaining Stock In Warehouse. Making As Much Sales As Possible. More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kiran Auto Agencies will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 1 years of experience of experience. Mor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now