Wholesale Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jambutake, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers. Maintaining Stock In Warehouse. Making As Much Sales As Possible.

More info about this Wholesale Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kiran Auto Agencies will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kiran Auto Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kiran Auto Agencies does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 23/24 Walzade Arcade, Adgoan Naka, Nashik..

8. What are the timings of this job?
Ans. Kiran Auto Agencies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kiran Auto Agencies

Related jobs

  • Showroom Sales

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 1 years of experience of experience. Mor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Guy

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Electronics, Electronics More info about this Counter Sales Guy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Digicafe Mobiles will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Ulhasnagar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with Freshers of experience. Mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now